2017. április 12., szerda

Vincent Kompany vášeň z neho robí náchylnejšie k zraneniu, hovorí Manuel Pellegrini

Kompany bude chýbať v sobotňajšom zápase proti West Ham United a utorkové Capital One Cup výlet Sunderland kvôli problému lýtka a bude posúdená pred zápasom budúci víkend na Tottenham.

Kompany utrpel zranenie v 2-1 porážka Juventus v zápase skupiny ligy majstrov. Bolo to 10. čas sa zranil aj teľa na tri a pol roka, z ktorých prvý v marci 2012.Jeho neprítomnosť znamená Pellegrini bude musieť rozbiť obranu, ktorá má stále päť čisté listy v piatich ligových zápasov a bol tiež na mieste proti Juventusu.

Správca striasol počet lýtka otázok Kompany mal a poukázal na to, ako belgický približuje svoju hru. "Spôsob, akým hrá, Vincent hrá s 100% intenzi te, nie len každý zápas, ale každého tréningu," povedal Pellegrini. "To je spôsob, akým sa pracuje vždy"

Na otázku, či mu niekedy požiadal Kompany zvoľniť, čílsky povedal: "Je to ťažké. Nie je to jednoduché pre neho.Snaží sa niekedy nemusí byť vždy 100% intenzita, ale nedá zmeniť.

"Je vždy dôležité, [nie] majú zranených hráčov, najmä kapitána a to najmä v čase, keď sme nemali pripustiť nejaké góly v prvých piatich hrách.Uvidíme zajtra v 11 štartujúcich.

"Som veľmi rád, [s ním], pretože, rovnako ako Raheem Sterling, sme nemali hráči sa svojimi vlastnosťami tak dávajú ďalšiu možnosť k nášmu tímu."


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése