2017. április 15., szombat

Las Vegas MLS bid dúfa, že verejno financovaný štadión príde tromfov

Zo svojej hernej komunity k jeho extrémnemu teplu, obyvatelia mesta počul každý ospravedlnenie v knihe, prečo by nemal mať zástupcu na niektorý z veľkých amerických športových líg.


V súčasnej dobe návrhy naznačujú, že zahraničné šport, futbal, by mohla poskytnúť profesionálne športové franšízu Las Vegetariáni hľadať.Podľa MLS2LV organizácie snažia dohliadať na tento pohyb, ľudia z Las Vegas sú v prospech svojej vízie: a 19.000 až 24.000 sedadlami, $ 200m štadión, downtown, že tím Major League Soccer mohol zavolať domov, v roku 2017 sezónu.

"Máme kus majetku, ktorý, po dlhú dobu, mesto bolo vyčlenených ako aréna, ale tie sa zaoberá rozpadla," povedal Justin Findlay, managing partner Findlay športu a zábavy , jeden z dvoch súkromných investorov za návrhy MLS2LV. "Bolo to ľahké prechod navrhnúť štadión, a má [doteraz] mal lepší účinok než basketbalového či hokeja."

Vízia štadióne, ktorý musí byť zaistené než bude oficiálna ponuka môže byť uvedený do MLS, vyzerá očarujúce: state-of-the-art futbalová maják, Las Vegas pás žiariace na pozadí.Problém čelí MLS2LV, aj keď, je to, že niektoré z finančných prostriedkov na štadióne bude musieť pochádzať od ľudí z Las Vegas, rovnakí ľudia, ktorí chcú lepšiu kanalizácie…a dobre financované vzdelávacie zariadenia…a upgrade na ich policajné sily.

MLS2LV navrhuje, aby mesto požičať až do výšky $ 50 m, pod ľa miestnych správ. (Toto číslo sa ďalej posunúť, pretože skupina pracuje na sprísnenie návrhov pred nezáväzný dátum rozhodnutia na štadióne, 1. októbra.) Organizácia sama - skladá sa z Findlay športu a zábavy a Cordish Companies, ktorá sa špecializuje na real estate, hranie hier, zábavy a private equity holding - dodá $ 44,25 m, a prevezme ďalší dlh vo výške $ 65m.Návrhy sa tiež vyzývajú k mestu prispieť $ 3 m ročne po dobu 30 rokov; $ 14 metrov bude musieť byť vynaložené na nákladoch na infraštruktúru; a $ 22 metrov za nový cestovný ruch Improvement District, ktorá sa predpokladá, bude generovať dostatočne výnos dane z obratu na pokrytie tejto sumy.

"To nie je nezvyčajné, že financovanie z verejných zdrojov, aby sa časť konverzácie vo veľkom spoločenstve projekt ako je tento, "starosta Las Vegas, Carolyn Goodman, povedal Guardianu v e-mailovej korešpondencii.

Sme jediné mesto našej veľkosti v krajine, ktorá nemá profesionálny športový tím.Musíme sa rozhodnúť, aký druh mesta chceme byť, a to znamená, že rozhodovanie o tom, aké projekty chceme financovať.

Las Vegas, potom musí teraz rozhodnúť, či profesionálny futbalový tím nie je len niečo že chce, ale je tiež praktické a hodný využitie mestského peňazí, ktoré by mohli byť použité elsewhere.'Las Vegas je úplne odlišný'jasná svetla Las Vegas. Fotografie: Mitchell Funk / Getty Images

Verejné financie v profesionálnom športe sa môže zdať ako obskurní návrhu tých, ktorí sa na neho cez Premier League sa súkromne financovanými miliardár-run špecifikácie.Ale podľa MLS2LV sa v americkom športe ukázalo ako životaschopná alternatíva.

Na nedávnych futbalových štadiónoch, ako sú Orlando City, Houston Dynamo, Sporting Kansas City, Philadelphia Union a Toronto FC, úspešne využili verejné finančné prostriedky, organizácia tvrdí (a j keď čísla neboli viditeľné). Napríklad športový Kansas City vytvoril svoj štadión vo výške 200 miliónov dolárov, športový park, ktorý sa otvoril v máji 2011, pričom použil 50 miliónov dolárov vlastných peňazí a 150 miliónov dolárov financovaných z dlhopisov na dane z predaja.V roku 2013 tím, ktorý videl obrovský bodec v popularite, získal titul MLS v ich novom domove

"v likes Kansas City -. S Kansas City Chiefs, Kansas City Royals - to [návšteve štadióne] je to, čo väčšina ľudí ísť a robiť, "povedal Las Vegas radkyňa Stavros Anthony, jeden zo siedmich zástupcov, ktorí budú hlasovať o návrhoch štadióne.

Väčšina miest sú takí; vzhľadom k tomu, Las Vegas je úplne iná…nie je miesto, pravdepodobne aj na svete, ktorý má možnosti zábavy, ktoré robíme.

Málokto v Las Vegas argumentujú, že vášeň pre futbal v meste je Bet365-Bonus zadarmo inak pr e inde v krajine -. vrátane všetkých členov rady, ktorí boli opýtaných pre tento kus

južné mesto Nevada má populáciu asi 2,1 milióna a 40 miliónov turistov, ktorí navštívia oblasť ročne (viac ako 100.000 deň).To, v kombinácii s tým, že 33% z komunity je španielsky hovoriace alebo Latino, je nielen pre domáce demografické, že na papieri bude prikláňať k podpore miestny tím, ale aj potenciál pre futbalové milujúci turistov chytiť občasné zápas, povedal starosta Goodman.

Justin Findlay poznamenať, že vďaka veľmi malým presahom, jeho skupina už dostala takmer 6000 potvrdených žiadostí sezóny vstupeniek z miestnych obyvateľov.To tvorí jednu tretinu 18.000 plus fanúšikov MLS2LV navrhuje štadión bude potrebovať, aby bolo vidieť návrat za prostriedky zaradené mestom.

"Myslím, že je obrovská budúcnosť pre futbal v Las Vegas, "povedal radkyňa Bob Beers, ktorí sa stavajú proti návrhom boli pred ložené MLS2LV. "Všetci by sme radi videli to stalo, ale otázka znie: je to správne rola pre vládu"

Beers hovorí, že bez ohľadu na to, ako divoký miestnej zápal pre futbal, s tam byť žiadne istoty o tom, ako úspešný tím bude - ako finančne, tak na hracej ploche - je to nestojí za to riskovať dolárov daňových poplatníkov, ktorý sa domnieva, že by boli lepšie využité na likes ciest a škôl. (V uplynulých rokoch, tam tiež boli požaduje, aby verejné prostriedky, ktoré majú byť lepšie využité na postupoch duševné zdravotnej starostlivosti a monzúnové sezónu.)

V nedávnom zasadnutí Rady, počas ktorého sedem členov rozhodli odložiť rozhodnutie o navrhovanej štadióne do 1. októbra, bolo oznámené, že v najhoršom prípade, mesto bude musieť zaplatiť $ 8 metrov za rok dlhu (okolo 2% svojho ročného prevádzkového rozpočtu).

V najlepšom prípade, keď sa odhadovalo, že Cordish / Findlay by sa vyp latili asi 59% nákladov na štadióne po 30 rokoch - postava, ktorá sa aj naďalej vyzerať menšiu záťaž pre mestá s viac financovanie prichádza súkromne.Rovnako ako 18 certifikovaných MLS hier, štadión by mohol hostiť 79. udalosti v roku 2017, ako sú obce a súkromných akcií, koncertov a miestnych športov, ako je lakros. To sa nakláňa smerom k tvrdeniu, že peniaze daňových poplatníkov budú použité pre komunitu. - hoci, že ceny leteniek by mohlo byť vnímané ako súkromných príjmov

Kombinácia týchto ďalších akcií s očakávaným návšteva by znamenalo, že štadión bude generovať $ 7,4 m na príjmy v roku 2017, oproti $ 4,95 m do nákladov, v závislosti na štúdiu skupiny.Developerom a MLS tím zaplatí štartovné $ 102m v lige

"Je to môžu zmeniť. pracujeme na rôznych alternatív práve teraz, "povedal Findlay. "Chceme pracovať na štadión, a tak sme išli do toho s tým, že musíme naozaj všetko pod kontro lou, takže MLS je v strede…a všetko, čo sa točí okolo neho."

Jednou z najťažších faktory v týchto projekcií, Findlay povedal, že MLS sám, rovnako ako ostatní cudzinci, chceli uistenie, že tím bude schopný vyrovnať sa s Vegas púštnom podnebie - náklady, ktoré sú aj naďalej zapracované do návrhov.Štadión, ktorý bude vychádzať v meste, ktoré v priemere okolo 310 slnečných dní v roku, 134 z týchto teplejšie ako 32 ° C, bude musieť byť klimatizovaný, ktorý premáva nejaký spôsob, ako vysvetliť vyššie náklady, v porovnaní s, povedzme , Orlando je podobnej veľkosti, $ 88 metrov arena.

Ale Vegas má tiež veľmi nízku vlhkosť, čo radkyňa Beers povedal, hodí sa, aby ľudia športovať.Rovnako ako inde v Amerike, futbal je veľmi populárny medzi mládežou v Las Vegas; Hráči môžu hrať prakticky po celý rok, Beers povedal s hrami na vlhkom 25C v Chicagu alebo Washingtone preukazujúcich rovnako, ak nie vi ac, odvodnenie na ľudský organizmus ako 35 ° C v Las Vegas.

(Cez klíma, mesto úspešne hosťuje rugby turnaj USA Sevens, jeho univerzitnú futbalový tím sa UNLV Rebels, sa zaradil do top 25 v krajine, a Vegas tiež pôsobí ako regionálne centrum pre turnaja mládeže, kvôli jeho obrovské čiastky za ubytovanie .)

mesto bude tiež prísť s inými oblasťami, ktorí chcú naplniť MLS rozširujúci slot 2017.MLS2LV priznáva, že aj keď jej stuhnuté plány štadióne sú dokončené v decembri, keď sa ďalšie kolo hlasovania sa uskutoční, ich formálnu ponuku k lige, môže stále byť porazený návrhom odinakiaľ.Takí ako Austin, Minneapolis a Sacramento sú pri pohľade na možnosti začatím MLS povolenia.

"Neexistuje žiadny nedostatok dopytu zo strany trhov v celej krajine na pôdu, ktorá finálny expanzia tím MLS," povedal Dan Courtemanche, výkonný viceprezident komunikácií pre MLS

liga, Courtemanche povedal, je to šťastie, že má čas na svojich rukách :. MLS je zameraný na 24 tímov v roku 2020; so začlenením Atlanta, New York City FC, Orlando City a Davida Beckhama Miami povolenie, je ponechané iba s jedným slotom s jej naplnením. Dodal, že liga má v súčasnej dobe 15 futbalové špecifické štadióny, pre ktoré tam boli rôzne možnosti financovania.Niektoré z nich, ako úplne verejne-financoval oblasti Chicago Fire, videli peniaze daňových poplatníkov vynakladali rozumne; iní úspešne hľadal súkromné ​​investície.

Z toho, čo čítal o návrhoch a diskusiách Vegas liga mali (aj keď nič oficiálneho sa doteraz odovzdaný MLS), Courtemanche povedal MLS rád myšlienku mesto s vysokou hispánskych a tisícročnej obyvateľov hosting povolení, ktorá by mohla pracovať v Las Vegas favour.'There je naozaj chuť na profesionálnej sport'Werner Koka z Južná Afrika strieľa Cup-víťazný vyskúšať proti Novému Zélandu v USA Sevens v L as Vegas.Fotografie: Ethan Miller / Getty Images

Pred mesto predloží takúto ponuku, aj keď metropola postavené na jasných svetiel a hazardné hry sa musí rozhodnúť, na štadióne, že niektorí zastupitelia, ako Beers a Anthony, verte je nevyhnutne hazard z verejných prostriedkov. Ich ruka, v súčasnosti opierajú o jeden ďalší člen sa skladá z argumentu, že verejné prostriedky by nikdy nemala byť použitá pre filozofických výsledky: súkromný investor, v meste, kde kapitalizmus sa darí, by bolo viac než vítaný, kto tím, povedali <. / p>

Pre tých, na opačnej strane stola - starosta cene - to je menej prípad počiatočné blaf, a skôr o budovanie pocitu istoty, že Vegas báze futbalový tím je ručná že vyhrá.Financie za navrhovanej štadióne aj naďalej utiahnuť; nadšenie pre futbal sa zdá byť tam; a s pomocou technológií, ktoré mesto môže čiastočne financovať, klíma môže byť udržiavaná pod kontrolou.

"Tam bolo docela málo rôznych návrhov na stole v našom meste počas uplynulých sedem alebo osem rokov, "uviedol starosta Goodman,, všetci ktorý vám povedať, že je naozaj chuť na vrcholový šport. '

mesto teraz čaká, či štadióne návrhy budú znamenať futbal môže byť šport, ktorý dáva Vegas jej prvej hlavnej športovej povolenie, alebo v prípade, rovnako ako plány na NBA, NFL a NHL povolenie, bude ponechaná v prachu, držbe športové fanúšikovia čakajú

ako Hunter S. Thompson raz povedané :. "na porazený, Vegas je zlý mesto na zemi. "

Bet365-Vyzdvihnúť bonus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése