2017. április 14., péntek

Humbuk je skutočná: Kristaps Porzingis je hrdina Knicks potrebujú

V tomto duchu, musím priznať, thatmy počiatočné reakciu na pick Kristaps Porzingis sa, aby som citoval Stephen A Smith, neslýchané.

Ale Knicks fanúšikovia sú veční optimisti, a to aj v prípade, že optimizmus je halí do masochizmu a cynizmus, a moje vnímanie Porzingis by sa zmenilo, keď hovoril minút neskôr sa bučanie prší z krokiev ako akési satirického hudbu na pozadí. "Pre tých, ktorí ma nepoznajú, môžu si myslí, že som mäkký, európsky…tam boli busty predtým. Ja som iný.Len som naozaj rád hru, mám veľký hlad, a ja sa teším na hranie v najlepšej lige na svete "

, ktorá momentcould Ako jeden z najznámejších v histórii Knicks: a. fanbase tak z neužitý, že pochyboval genialitu hráča, ktorý by mohol byť ich záchranca. Facebook Twitter Pinterest fanúšikovia pískať Porzingis pri návrhu NBA. Foto: Justin Lane / EPA

Len 12 hier do jeho NBA kariéry, 20-ročný Porzingis nielen vymazané žiadne predsudky o jeho zručnosti, on je ďaleko predčil aj tie najoptimistickejšie projekcie. S každou hrou sa stáva záhadný tým, že predstaví ešte ďalšie doteraz neznámu aspekt svojej hry. Je ťažké dokonca dať čiapku na jeho schopnosti.Na 7 stôp 3in v topánkach, vyzerá ako pretiahnuté Kevin Durant. Je to len pár palcov kratšie ako Yao Ming, ale jeho mobilita nie je zďaleka tak obmedzený.

Je biť trojky, blokovanie a pozmeňovanie výstrely a potápanie na tvrdé drevo pre sypké lôpt proti NBA legendy. Má krstí elitnej hráčov s jeho putbacks rovnako. Vytrvalá all-star LaMarcus Aldridge bola jeho prvá obeť, a on sa pozrel späť, s Kevinom lásky a tri Toronto Raptors ce lkom pridáva do svojho zoznamu kill. Keď práve nie je zapojenie do vysoko lietania akrobacie na ráfiku on udrie potenciál 25 stôp herné víťazi, že aj dobrý pocit, keď sú mávol o minútu neskôr.Rozhodujúci moment naozaj ukazuje, že to nie je na diaľku plachý pod tlakom.

Ale nikdy nebol. Je známe, či Phil Jackson naozaj poznal nielen obsah Porzingis charakteru, ale jeho skutočný potenciál, rovnako (koniec koncov aj Jackson chybne ho v porovnaní s Shawn Bradley). Niekoľko hráčov by mohlo byť viac perfektné pre New York. Porzingis je istý, ale nie v off-uvedenie spôsobom; miluje veľký moment; a on ani raz sa vyhol tlaku a kontroly, ktorá prichádza s hraním v New Yorku. Je pozoruhodné, v skutočnosti, ako rýchlo adaptoval na a mimo súd, a jeho vynikajúce pochopenie angličtiny pomáha rovnako.Je to veľmi sympatický tiež vlastniť úroveň self istotou ďaleko za jeho veku.

Preto je náhlenie pochopiť svoju hru. Pomern e lenivý porovnaní s Dirk Nowitzki sa stal štandardom, ale to je skôr neschopnosť analyzovať zahraničných hráčov, než presné posúdenie. Porzingis má čistý výstrel a skvelé mechaniky, ale bude schopný replikovať streleckej percenta Nowitzki je? Na druhú stranu, Porzingis sa zdá, že majú oveľa obranný potenciál než nemecké urobil. Porzingis je dlhá a on to vie, a dokonca, ako sa snažil v letnej lige dokázal meniť zábery a vedel, kedy je treba použiť jeho výšky k svojmu prospechu. V skutočnosti, najviac presné porovnanie by mohol byť ďalší litovský legenda Arvydas Sabonis.V prípade, že prvá myšlienka pop do vašej mysle bol krátiť a nehybný obrie čoskoro-aughts Blazer tímy potom som vám ponúknuť Sabonis v Európe na začiatku 80. rokov pred chronické kolená, členku a slabiny otázkach by obmedzilo jeho výbušnosť. Je to škoda, že NBA nikdy to potešenie vidieť plne fit Sabonis v najlepších rokoch, ale možno Por zingis bude zaplniť tú prázdnotu.

Čo je najzaujímavejšie je, ako veľmi zlepšila, že je od leta. Tam boli známky jeho zručnosti, ale Porzingis, ktorí v priemere iba 3,25 dosiek cez štyri hry v letnej lige, vyzeralo to, že by boj na sklo, keď tvárou v tvár elitnej NBA talent.Ktorý nebol prípad vôbec: Porzingis je priemerne 8,6 dosiek na hru za púhych 25 minút, za 36 rokoch je na 12.2. A odskočí stranou, zatiaľ čo on rozdeľovaný čriepky zo svojho repertoáru v priebehu prvých 11 hier, to bolo v utorok - tej noci, že posledný hráč k vyvolaniu tohto typu narkoman z New Yorku, Jeremy Lin, sa vrátil - že to všetko prišlo spoločne.

Proti Hornets, Porzingis vytiahli všetky zastávky, uvedenie do impozantný 29 a 11 StatLine o 58% streľby. Bol to perfektný z linky az trojbodového rozsahu - strely, ktoré mu boli zápasí s - a pôsobil v správnych radách.Dokonca predstavila pred pár zvýraznenie sekvencie :. Tento mini-se n otrasov na kolega lotérie pick Frank Kaminsky a to dočasne vyradená z prevádzky kompletný s strhujúce ľavotočivou chytiť, ktorý vyzerá ako závada vo videohre na prvý pohľad

Porzingis je nielen ďaleko pred výstupkov; on je úplne zdrvujúce. Ide o druhy predstavenie fanúšikov dúfal postaviť za pár rokov čas, ale robí to menej ako dva mesiace do jeho kariéry.Zoberme do úvahy toto :. Po jeho úteku výkon proti Hornets sa stal najmladším Knick niekedy zmieriť zmieriť 25 a 10 v NBA hre

Po odpočinkovej hry, Porzingis bol prerušený hluční spevy z MSG dav, ale napriek tomu zostal sústredený, to vôbec nie spokojný s kvantovej skoky, že už urobil: "Chcem, aby sa pokúsili dať do týchto čísel každý zápas," povedal

A je to, že jeho. postoje a správanie, to je robiť to vyzerá, ako keby mal žiť až do svojho potenciálu.Čo odlišuje Porzingis na rozdiel od radu Euro Bigs, že sa pustil do NBA v poslednej d obe (áno, hovorím k vám, Jan Vesely), je to, čo sa zdalo Porzingis uchopiť z get-go.

Porzingis je akútne vedomý vnímanie európskych veľkých mužov ako mäkké. Od jeho prvého rozhovoru, Porzingis bol laser-zamerané na preukázanie pochybovačov zle a dokázať sám pravdu. Ak tam bol dokonca modicum self-pochýb o tom, že nebola odhalená vôbec.

Na Anthonyho Davisa a pelikánov, Porzingis mal snáď jeho najhoršie zápas v sezóne. Knicks vyhrali, ale Porzingis mal ťažký večer, uvedenie do iba 10 bodov a štyri doskoky iba na 4/15 streľby. Ale blýskanie bol jeho postoj.Šiel proti Davisovi znova a znova, dokonca aj dostal blok na minuloročného MVP kandidáta. Nasledujúca najhoršia hra (krátka) kariéra s najlepším hráčom je istým znakom duševnej nálady. Hype je skutočný a Porzingis sa stáva nevyhnutnou atrakciou. Dokonca aj non-Knicks fanúšikovia začínajú sledovať jeho najdôležitejšie veci, aby zistili, čo rob� � ďalej. Od včerajška bol jeho dres vypredaný v obchode NBA (Našťastie som dostal moje pred niekoľkými mesiacmi.) Má dokonca vplyv na Carmelo, ktorý sa už dlho zdráhal uspokojiť na ihrisku (Melo, notoricky Brandeda lopta-hog je vlastne vedie Knicks v celkovej asistencii a asistencie za hru). A robí to všetko bez toho, aby bol dokonca najpôsobivejším nováčikom.Karl-Anthony Towns of Minnesota Timberwolves už vyzeralo ako veterán, už znášať takmer 16 a 11 hier, a Philadelphia 76ers Jahlil Okafor je tak dobrý, ako inzeroval urážlivo, ale jeho obrana ešte stále potrebné zlepšiť.

ale Porzingis je niečo iné. Jeho jedinečný mix zručností z neho robí celkom anomálie, a jeho potenciál je takmer neobmedzená. A mimo kurt on prináša radosť do série, ktorá bola zbavená pocitu po tak dlhú dobu. Stal sa hrdinom, že Knicks potreba, a ten, ktorý je trpezlivá fanúšikovia zaslúžia.

Samozrejme, že diskusia, ktorá obklo puje jeho prezývku objavili. Hoci má rád GodZingis, PorzinGod a The Zinger boli bandied o on-line, ako potenciálneho kandidáta.Porzingis sám povedal, že preferuje jednoduchšie KP. Aj keď by som rád ho predať na myšlienke tebe za šesť Lotyšska, alebo osobným favoritom bane "Young STAPS". Ale Knicks fanúšikovia mu volať iba jedno práve teraz :. Franchise Spasiteľa


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése