2017. szeptember 13., szerda

Football Club Fall után: akarunk élni. És a halál nem fog megállítani

Egy fényes sárga ingben és farmer farokkal jött, hogy egy charity-mérkőzést indítson Porto Alegre-ben. A stadion lelkesen tapsolt neki, és a sportsztárok, akik a mérkőzésre készülnek, zavartan élvezték magukat. Dung világának labdarúgó-bajnoka kapitánya, Nalbandian teniszező, F1 Massa…

Ruschel egy hős az ő akarata ellen, túlélte a brazil klub Chapecoense nevű futballistól való összeomlását.A hátműtét mögött van, és határozottan reméli, hogy fél éven belül visszatér a mérkőzésre. „Mivel a pályán, ez a legjobb érzés a világon," mondta, és a szeme csillogott a könnyektől.

tizenkilenc csapattársai a hegyek közelében a kolumbiai Medellin meghalt, 17 csapat tagjai és hét klubigazgatók

Ennek ellenére a Chapecoens az első hónapban lélegzik be és ki. Ruschel ott lesz nézőként. Csoda, hogy egy hónappal a tragédia után könnyedén rúgta le a labdát.


Különösen, ha figyelembe vesszük, hogy csak túlélte köszönhetően annak a ténynek, hogy a gépen az utolsó pillanatban megváltoztatta az elvtársak Follmann.

„Azt hiszem, hogy nagy kihívások", mondta a Ruschel, bet365 fogadási bónuszt amikor megállt egy pillanatra a riporterek között.Két túlélő csapattársa volt a kezében. Csere kapus Jakson Follmann volt a čtyřiadvacítku nem viselnek, mert az bet365 kifizetés módok orvosok amputálni kellett a jobb lábát. Labdarúgás jövő Neta dugó sérülések miatt a koponya, mellkas és a tüdő bizonytalan.

A szomorú történet a klub Chapecoense tartja befagyasztása. Valószínűbb, hogy egy szörnyű baleset nem technikai hiba, hanem emberi hiba. Mint kutató azt találta, a gép elég üzemanyag volt fél tonna túlterhelt, és a pilóta a hajtómű meghibásodása tájékoztatták időben. A LaMia igazgatója, aki a repülőgépet üzemeltette, őrizetben van.Bár tagadja a hibát, ezért meggyilkolták.

bet365 online fogadási útmutatók

bet365 internetes sportfogadás Az állítások között szerepel egy légitársasági társtulajdonos vagy légi diszpécser, aki engedélyezte, hogy a gép elhagyja Bolívia halálos utazását. Ahogyan a hatóságok tájékoztatták, a diszpécser elfutott Bolíviáb ól, és menedékjogot kért Brazíliában.

A Chapecó állam klubja lassan emelkedik a hamutól. "Az emberek szeretnének labdarúgást és szeretik a futballt Chapecóban, így folytatjuk. De csak a hosszú út elején vagyunk "- mondta Ivan Tozzi ideiglenes elnök, az elmúlt napokban öt játékos került Chapecoense-be, kettő pedig átutalásra.Az a spekuláció, hogy Conda arénája a Ronaldinho és a Riquelme dél-amerikai legendáit őrzi, még nem erősítették meg. „Inkább megyünk a fiatal fiúkat a másik liga", mondta Tozzi.

Barcelona meghívta a brazil klub a hagyományos nyári torna és felajánlotta segítségét és a Manchester United, aki tönkretette magát 1958 februárjában A müncheni katasztrófa Abban az időben egy gyönyörű csapat hét tagja halt meg, Duncan Edwards, a tehetséges isten, a kórházban sérültek. Berry és Blanchflower, két stabil pillére a futball soha nem tért vissza, tizennyolc hope Morgans megfé kezni éjszakai démonok.

Manchester végül vájt az Apokalipszis és tíz évvel a müncheni tragédia legyőzte Benfica Lisszabon a Bajnokok Kupa döntőjében.Hogyan érnek el a Chapecoens fiúk?

Eddig mozaikjuk van, hogy egy hónapon belül futnak az első játékért. A brazil és a kolumbiai jótékony bajnokságból származó jövedelmük máris lesz. A képviselők megállapodtak abban, hogy segítenek a klubnak, amely úgy döntött, hogy túlél.

bet365 sportfogadás bónuszok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése