2017. április 13., csütörtök

Argentína odohráva Tongu, aby šla na štvrťfinále Svetového pohára v Ragby

The Hand of God je živý a zdravý a bol Videli v Leicesteri v nedeľu mávanie Argentínu až do majstrovstiev sveta štvrťfinále v Cardiffe, s najväčšou pravdepodobnosťou proti Írsku.

Vysoko v západnom stánku Leicester city ​​FC štadión, nie rugby zem cez cestu, Diego Maradona, mierne plnšie líca, ako keď kluby dvakrát platené svetových rekordov poplatkov prenosu za svoje služby, užíval ohromne, skákať hore a dole ako Pumas bežal v piatich pokusov.

Maradona, na sebe modrú čiapku a svetlo modrej a bielej šály, sedel nebezpečne blízko k hlúčiku veľkých a vokálne Tongans.Ale ako to urobil v minulosti, 54-ročný vzrástol nad väčších mužov okolo n eho.

Nevýhodou bolo, že aj keď Argentína dostala svoj bonusový bod, ale v skutočnosti nikdy striasol stranu Tonga ktorí potrebujú dokončiť aspoň tretí v skupine sa kvalifikujú priamo do Japonska v 2019.Argentina v Tonga: Rugby World Cup - ako sa to stalo viac

Maradona bol v Paríži, keď Argentína dosiahla semifinále v 2007.V nedeľu sledoval iného hráča, ktorý nosí tričko No10 Nicolas Sánchez, položiť základy pre víťazstvo s jeho odchodom a taktické kope predtým, než konečne dostáva do hry za Tonga s tretí pokus popoludní, dummying a odrážať jeho cestu k trati .

kapitán Agustín Creevy, povedal Maradona navštívil Pumas 'šatňu po hre a tancoval s čatou Rodrigo Bueno piesni ruka Božia, napísaný na počesť bývalého futbalistu je.

"povedal, že celé Argentíne sníval s nami a každý je za nami a nás podporuje. Bol tu preto, že chcel byť súčasťou.Spievali sme a tancovali a bolo to veľ a zábavy, "povedal Creevy. "Pre mňa bol Maradona vždy najlepší hráč v histórii a bolo to veľmi pekné prekvapenie, aby nás navštívil. Tam boli videá, vzal dve košele, dal nám aj jeden z jeho košele a dal nám reč.

"Povedal, že ak sa dostaneme do semifinále, bude tam. Dali sme veľmi vysoký cieľ a dúfame, že sa znova ocitne. "So štyrmi premenami a štyrmi trestmi na jeho pokus Sánchez prispel 25 bodmi a potvrdil, že na tejto argentínskej strane je viac než Tie tímy, ktoré záviseli od veľkého balíčka, mohutného šrotu a rugby.Po siedmich pokusoch proti Gruzínsku piatich proti zarputilo Tonga nemá byť pričuchol, ale s trochu viac presnosti, by to mohlo byť oveľa viac.

Tongans boli ponechané páli zo sankcií ich veterán fly-polovicu kurt Morath, minul. "Minuli sme päť kopov," povedal ich kapitán, Nili Latu, odmietajú šetriť sčervená jeho kicker je.

"Prišli sme do tejto hry veriť my coould vyhrať. V polčase sme boli v hre, ale náš pokoj nás nesklame.Získali sme skoré body a im dal preč. "

Pred spočíva Tongan jeho finálna zápas, proti All Blacks, stále obľúbené udržať ich titul. "Sme naozaj tesné skupina a to je pozitívne pre nás aj pre našu krajinu," povedal Latu. "Je to stále vzrušujúca doba pre Tonga Rugby.Je tu nádej, tam je život. "Možno.

V prípade Argentíny, ktorý bežal všetci černosi v blízkosti po dobu 60 minút, bezprostrednú budúcnosť vyzerá jasnejšie.

Pred ležať Namíbia, hry, keď ich tréner, Daniel Hourcade môžu oddýchnuť hrbole a modriny vyzdvihnúť v hre, ktorá bola vždy bude extra-fyzikálne, aj keby len preto, že oba tímy sa nikdy predtým stretol.

Nejako sa hralo tieto dve strany v blízkosti na 200 rokov ragby medzi nimi a - kolektívne - bolo 13 svetových pohárov, bez ich balenie zaisťovacími rohy.Po štyroch minútach pozitívny Frisson obehol Leicester City v krajine, keď Creevy zápolil center Sánchez a Jaco Peyper naznačil, že nastal čas, aby sa zapojili.

nič neukázalo ako presvedčivé, Elvis Taione hákovanie loptu späť pred ním a zvyškom z Tonga prvého radu nasledoval to.Ale Tonga boli na prednú nohu a chystá skóre.

Zámok Lua Lokotui, centrum SIAL Piutau a plná chrbát, Vung Lilo, dostal až do ľavého rohu, a keď loptu vrátil do tváre z argentínskych stĺpiky trochu figuríny z Morath vytvorený dostatočný priestor pre veterán štyroch majstrovstvá sveta do toho ponoriť.

je zbytočné hovoriť minul konverziu, a kúsok po kúsku, realita začala účinkovať s Argentínou bodovania 14 bodov za dve minúty, ktoré tak animovaných Maradona že čata fotografov obrátila svoje šošovky od pôsobenia na poli.

Prvý veľký druhom rade Guido Petti udrel cestu do 10 yardov linka, dláždiť cestu pre Joaquín Tuculet do uvoľneného priestoru, zatiaľ čo závodné krídlo Juan Imhoff poslal celý Tonga zle s bočným krokom, bodkovanie Unibet-Uvítací bonus vyzdvihnete tu dole pod príspevkom, aby prevod Sanchez je rovnako jednoduché ako ten predchádzajúci bol touch -line ťažké.

mohlo by to byť horšie, mal Marcos Ayerza sa vznášala prihral krídla t o pravom krídle, Santiago Cordero, nenastal drift vpred; ale keď Sánchez pridal trest ku svojim dvom konverziám olovo začalo vyzerať zlovestne.Nie je to Tonga sa odradiť.

Morath konečne dostala trest, ktorý inšpiroval ďalšie kolo frenetické útočia a najlepší ťah z polovice vyrába najlepšie vyskúšať hry s fly-polovicu a jeho vnútorné centrá, Sione Piukala, robí spadework pred krídla Telus Veainu, hodil loptu vo vnútri na mieste je dodávaný do autu. A kto by mal byť dunenie pozdĺž vnútornej strane skórovať try -.


Nikto iný ako bývalý Northampton rekvizitu soan Tonga'uiha

Unibet online bonus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése