2017. július 20., csütörtök

O Zlatý pohár sa stretnú futbalisti Mexika a Jamajky

Mexičania skórovali vo vyraďovacej časti turnaja výhradne z penált, zakaždým sa trafil Andres Guardado. Vo štvrťfinále tak v nadstavenom čase predĺženia vyradil Kostariku, tentoraz v deviatej pridanej minúte druhého polčasu vyrovnal na 1: 1 a vo 105. minúte rozhodol o mexickom postupe do finále.

Finalisti minulého šampionátu z Panamy hrali už od 24 . minúty v oslabení po vylúčení Luise Tejada za bet 365 udretie súpera vo vzdušnom súboji, napriek tomu sa vďaka hlavičke Romana Torresa dostali na začiatku druhého polčasu do vedenia.V nervóznom závere vyrovnal z penalty Guardado, v predĺžení rovnakým spôsobom semifinálový zápas rozhodol a rozhodca musela pred rozhnevanými hr� �či Panamy po zápase chrániť bezpečnostná služba. - viac TU

Mexičania sa v nedeľu vo Filadelfii stretnú o titul prekvapivo s Jamajkou, až 76. tímom svetového rebríčka, ktorá dala Američanom po polhodine hry dva rýchle góly. Michael Bradley hneď po prestávke znížil, ale vyrovnávajúci gól už domáci pred takmer 70.000 divákov napriek mohutnej prevahe nestrelili.

Hrdinom zápasu bol brankár hostí Ryan Thompson, ktorý v Pittsburghu chytá len tretie ligu. Teraz výrazne prispel k len druhé výhre Jamajky nad USA v bet365 bonus 22 zápasoch bet365 a zrejme nebude mať o ponuky núdzu.Domáci kouč bet365 stavky Jürgen Klinsmann po zápase ľutoval zahodených šancí. "Mohli sme dať štyri alebo päť gólov. Chceli sme hrať veľké finále. Je to horká pilu lka, "povzdychol si.


Zato jeho nemecký krajan na jamajskej lavičke Winfried Schäfer žiaril. "Za štyridsať rokov vo futbale som nič podobné nezažil," povedal kouč, ktorý v roku 2002 doviedol Kamerun k triumfu na majstrovstvách Afriky. Tiež jamajskú misiu chce dotiahnuť až do víťazného konca. "Chceme ešte viac. Bob Marley sa bude púšťať až po finále, "odmietol, že by Jamajčania slávili už teraz.

bet365 mobil

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése