2017. április 11., kedd

Cincinnati Masters: Serena Williams letí hviezdicovo bangled banner pre nás ako muži miznúť

Americká účasť na pánskych žrebovanie v Cincinnati Masters bol predčasne ukončený, keď je konečný štyroch Američanov - vrátane Mardy Fish v jeho rozlúčkovej vystúpenie - stratil po dvoch kolách. Je to prvýkrát od turnaja začal v roku 1899, že žiadny americký dosiahla konečnej štyroch - a Flushing Meadows, je nepravdepodobné, že by ponúknuť oveľa v ceste komfort pre domáce fanúšikov

Hra v Amerike je podporovaná. jeden skvelý hráč - Serena Williams - čo robí miestne nadšenie v najpriateľskejší turnaj na okruhu ešte pozoruhodnejšie.A ona nesklamala deň štyri z piatich žien žrebovania, ktorým bola zamietnutá svetovej jednotky 35 Karin Knappová za str atu dvoch hier, a to ako v druhom sete, vyhral 54 z 79 bodov hral v zápase 54 minút.

bol to ten druh Williams víťazstvo, ktoré inšpiruje strach v šatni. Ako lákadlo kalendárneho slam vrastá do akejsi psychologickej monštrum ani ona nemôže ignorovať, že rastie viac nemilosrdní, jej tlačovej konferencie viac povrchné, jej zameranie ihla ostrá. Knapp nemal šancu.

"Čo fungovalo naozaj dobre pre mňa bol dnes kľud, dostať sa späť v tomto stave, kedy je pripravený," povedal Williams neskôr.

Bol to zvedavý pozorovanie.Williams má veľa jemných kvalít: najničivejšie slúžiť v ženskom hry, moci hojne na oboch krídlach a aurou a hru, ktorá ju nastaví tak ďaleko od seba, od svojich súčasníkov, že keď vyhrala Wimbledon minulý mesiac, sa stal prvým hráčom, v histórii tejto hry majú viac ako dvakrát toľko body do rebríčka za svojho najbližšieho súpera.

Ale držanie tela? Je ťažšie vidieť. Udr žať svoju hru dohromady, zdá sa, že často trpia na kurte, v blízkosti slzami v dobe, zvlášť v zápasoch, že záležitosť.Možno, že je v jej vrchole, keď cíti vnútorný mier -, ten druh pokoja, ktorý jej bolestivo pred dvoma rokmi, kedy odišla do priestorov vyčerpaný a dezorientovaný dezertoval do chybného štvorhre na Wimbledone

Vzhľadom k tomu, že nepárny epizóda, Williams sa postupne prestavaný svoju hru do tej miery, že môže byť právom považované za jedny z tri alebo štyri najlepšie zo všetkých čias, vedľa alebo v blízkosti Margaret súdu Martina Navritalova a Steffi Graf.

Akákoľvek diskusia s Williams flirtuje (proti jej vôli) so svojím pokusom napodobniť Graf, posledného hráča, ktorý vyhral všetky štyri major v jednom roku 1988.Graf tiež sedí Jedným z hlavných pred Williamsom v hornej časti zoznamu Otvoriť Era, s 22.

Williams vyhnúť potvrdzujúci, že nedávno hovoril, ale povedal: "V idím ju Posta, čo o mne, a to je dosť desivý. Naozaj som ešte ako dieťa, keď som ju videl, alebo vidím príspevky. Aj dostať nadšený. Som stále žije svoj sen.Bola naozaj podporná, čo je tak skvelé vidieť, "

Čo sa jej potrebuje skoro rovnako ako Grafová záznamu je niekto, aby ju tlačiť. - hoci v zahrievacích akciách, ako je tento, ľahké víťazstvo Nemá , t bolieť.

, Ak by ste mohli mať len jednoduché zápasoch za celý turnaj, nemyslím si, že by niekto namietať, 'povedala. "Bez ohľadu na to, čo sa stane v ďalšom kole, ja chcem, aby mohli zostať v pokoji a sústredenia."

A konfrontácia všetci tu chcel pred hráčmi odísť do New Yorku bola odveta medzi Williamsom a Belinda Bencic, ktorý ju minulý týždeň vyradená z Rogers pohára v Toronte v semifinále, ale skôr v deň odišiel s zranenie ramena, ktoré by mohli ešte ohroziť jej na US Open výzvu.

"som naozaj tešíme sa na to, "povedal Willia ms," ale budeme stretávať veľmi skoro.Ona hrá naozaj dobre. Som si istý, že bude mať hlboko v turnajoch. "

A ak to urobí, to je takmer isté, že bude hľadať v celej sieti najlepší hráč svojej doby, za pár viac rokov ešte minimálne.

Jeden protivník, ktorý bude usilovať o pripojenie výzva Williams je Viktoria Azarenková, ktorý musel odstúpiť s kmeňom na jej ľavej hornej časti nohy, keď sa nastaviť a 0-3 dole vo svojom treťom kole zápas tu proti ruskej Anastasia Pavlyuchenkova.

Azarenka bol opatrný neskôr o prehlasuje, že bude hrať na US Open.

"Musím sa uistiť, že som nič vážne," povedala. "Urobil som jeden z testov práve teraz.Chcem robiť všetky skeny som možno môže mať čo najviac informácií a vytvoriť herný plán. "


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése