2017. július 20., csütörtök

Nech sestra prehrá! Nechcem s ňou hrať. Keď los nachystá boj súrodencov

"Skôr som sa stále musela sústrediť na to, hovoriť si: Nie, nehrám proti Venus," spomínala Serena. "Teraz už na to nemyslím. Viem len, že hrám s ťažkou súperkou. "

Slovami uznania svetová jednotka nešetrila, hoci svoju staršiu sestru porazila bez väčších ťažkostí - 6: 4, 6: 3.

Roky spolu zápasili v najdôležitejších fázach. Osemkrát sa stretli vo finále grandslamov, šesťkrát zvíťazila Serena. V celkovej bilancii vedie 15:11. To však neznamená, že by si zápasy proti sestre užívala. "Niekedy jednoducho hráte s niekým, s kým nechcete," povedala - a ďalšie súrodenecké dvojice v tenise by jej slová určite mohli podpísať.

bet365 bon us id = "- Pliskova-obe-to- zvládajú-blbe "> Pliskova: Obe to zvládame blbo

Bol máj bet365 2014.Karolína Plíšková prehrávala v 1. kole turnaja v Prahe s Mandy Minellová v rozhodujúcom sete 1: 5.

"Aspoň nebudem musieť hrať so sestrou," blikne jej hlavou, pretože podľa žrebu sa obe mohli stretnúť vo 2. kole. A potom v nadsádzke dodá: "Dúfam, že ségra prehrá."

Sama zápas otočí a "želanie" sa jej nakoniec splní, pretože jej sestra Kristýna 1. kolo skutočne nezvládne. Karolínu to nakoniec samozrejme mrzí, so sestrou si neustále píšu a podporujú sa, ale svojím spôsobom sa jej tiež uľaví.

"Obe to zvládame blbo. Ja ju nechcem poraziť, ona ma tiež nie. Nie je to ani tak dobrý tenis. Ľuďom to fakt neprajem, "hovorí.Skoro príznačne majú zatiaľ vyrovnanú bilanciu 4: 4.

Najhorší možný los

Pred 24 rokmi sa vo finále turnaja v Chicagu stretli John a Patrick McEnroeové. V hľadisku zazvonil telefón, a tak musel staršie John chvíľku počkať s podaním. Išlo pritom o kľúčový moment: servírujúca hráč mal zrovna mečbal.

Ani v kľúčovej chvíli si ale neodpustil humor. "Oci, volá mama!"

Patrick pohotovo zareagoval. "Povedz jej, že budem čoskoro doma!"

John sa nenechal zahanbiť. "Hovorila, že by si ten return nemal triafať."

John zápas dotiahol k výhre. U siete sa s bratom objal, potom popisoval, čo sa mu počas zápasu preháňalo hlavou: "Akákoľvek emócie, ktorú si viete predstaviť, tam je.Chcete vyhrať, ale viete, že je tam bet365 mobil váš brat.


Ste hrd ý na to, ako hrá, ale nechcete, aby vás porazil. Starol som každú minútu toho zápasu. "

Vo Wimbledone tento rok prešli do 2. kola tri páry sestier: Williamsových, Pliskova a Agnieszka a Uršula Radwanská. Len Venus a Serena museli už v osemfinále bojovať proti sebe.

"Je to najhorší možný los," citovala ESPN Agnieszku Radwanska, ktorá svoju bet 365 mladšiu sestru zo štyroch zápasov dokázala trikrát poraziť. U Williamsových sa často špekulovalo o tom, že o výsledkoch ich zápasov sa rozhoduje vopred.Otec Richard, prípadne snáď sestry samotnej vraj určujú, ktorá z nich zrovna výhru potrebuje viac.

Podobné reči možná ožijú znovu, pretože nie je pochýb, že včera sa výhra viac hodila Serene, túžiaci po kalendárnom grandslamu. Aj v tom je problém, keď sa v programe dňa objaví: Williamsová vs. Williamsová.

bet365 stavky

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése